Esküvői cipők és Kényelmi papucsok / Üzlet címe : Bp.VI. Bajcsy Zsilinszky út 63. /

 

lapos sarkú menyasszonyi cipőlapos sarkú esküvői cipő

KÉNYELMES LAPOS SARKÚ ESKÜVŐI-MENYASSZONYI CIPŐK

kényelmes esküvői-menyasszonyi cipő alacsony sarokkalkényelmes esküvői-menyasszonyi cipő alacsony sarokkal

KÉNYELMES ALACSONY SARKÚ ESKÜVŐI-MENYASSZONYI CIPŐK

MENYASSZONYI PÁNTOS BŐR TÁNCCIPŐ ESKÜVŐREMENYASSZONYI PÁNTOS BŐR TÁNCCIPŐ ESKÜVŐRE

KÉNYELMES BŐR TÁNCCIPŐK ESKÜVŐRE ALACSONY ÉS MAGAS SAROKKAL

Esküvői Cipőboltunk az elsőként menyílt ( 1998 ban ) szaküzlet Budapesten, ahol speciálisan menyasszonyi cipőgyártók termékeivel várjuk a kedves menyasszonyokat, örömanyákat, koszorús lányokat.

A cipők többféle anyagból ( szatén, bőr, műbőr ) és többféle színben készülnek ( fehér, ekrü, bézs, púder, ..stb )  Az orrformák a hétköznapi utcai divat trendeket követik, így az évek alatt a hegyes orrú, kerek orrú és kocka orrú esküvői cipők váltották egymást. Az elmúlt években felmerült az igény az alacsonyabb árfekvésű esküvői cipők iránt, ezért állanó akciós kollekcióval is bővítettük kínálatunkat.

Az elmúlt több mint 20 év alatt egy dolog nem változott : minden menyasszony a legkényelmesebb cipőt szeretné viselni élete egyik legfontosabb napján. Ezért üzletünk kiemelt figyelmet fordít a menyasszonyi cipők fazonjára és kivitelezésére.

A legtöbb esküvői-menyasszonyi cipőnk puhán párnázott  és nagyon kényelmes. Sok menyasszony lapos vagy alacsony sarkú esküvői cipőt szeretne, ezért ezekből a sarok típsokból  igyekszünk nagyobb választékot kínálni.

Ha  tökéletes  menyasszonyi, elegáns-alkalmi  vagy menyecske cipőt keres, nálunk jó helyen jár. Esküvői cipőboltunkba nem kell bejelentkezni, mindenkit várunk szeretettel, hogy segíthessünk megtalálni a ruhájához és egyéniségéhez legjobban illő, gyönyörű cipőt. 

Trendek jönnek-mennek, üzletünk mottója azonban 26 éve változatlan:    

A szép esküvői-alkalmi cipő is lehet kényelmes!

 

ELEGÁNS-ALKALMI CIPŐK EZÜST, ARANY, PEZSGŐ SZÍNEKBEN

ezüst elegáns cipő esküvőreelegáns alkami cipő esküvőrekényelmes ezüst alkalmi cipőezüst elegáns alkalmi cipő esküvőreezüst lapos sarkú alkalmi elegáns cipő

 

Változik az esküvői cipők divatja is, már nem kizárólag fehér vagy ekrü színű cipőt vehetünk fel a menyasszonyi ruhához.

Az ezüst, arany, pezsgőszín elegáns-alkalmi cipők  nagy népszerűségnek örvendenek, sokan választják őket és nem csak a bevállalós menyasszonyok, hanem mindenki, aki szeretné az esküvőre vásárolt cipőt más alkalmakkor is viselni. Egy gyönyörű és kényelmes elegáns-alkalmi cipőt öröm elővenni a dobozból, ha bármilyen más eseményre vagy partira vagyunk hivatalosak.

A piros menyecske ruha és cipő már nem kötelező, bátran válasszunk ezüst vagy arany cipőt a menyecske tánchhoz. 

Menyasszonyi cipőinket éppúgy, mint a menyecske és alkami cipőket is, kényelmi kaptafára készített felsőrész és puha, beépített, komfort talpbetét jellemzi, - ennek köszönhetően még a legérzékenyebb lábú hölgyek is rendkívül kényelmesnek érzik az esküvői cipők viselését akár 12 órán keresztül is.

Különböző stílusokat felvonultató esküvői cipő, kollekciónkból kényelmesen, akár otthonából is kiválaszthatja a legmegfelelőbbet webáruházunk segítségével. Nálunk regisztráció és bejelentkezés nélkül vagy telefonon is leadhatja rendelését!

Ne feledje, a tét, hogy az oltár felé haladva mindenki tökéletesnek találja Önt. Azt bizton állíthatjuk, hogy egy szép esküvői, menyasszonyi - alkalmi, vagy menyecske cipő minden menyasszonyból a leggyönyörűbb nőt hozza ki.

Tehát kalandra fel, kellemes vásárlást kívánunk üzletünkben és a webáruházban !

 

KÉNYELMI KLUMPÁK ÉS PAPUCSOK

kényelmi bőr komfort papucsok utcai viseletre is

kényelmes ezüst gyógypapucs utcai viseletpiros bőr tépőzáras kényelmi női papucs utcai viselet

extra kényelmes bőr papucsok otthonra, munkába

extra kényelmes fehér bőr gyógypapucs tépőzáras extra kényelmes virágos bőr gyógypapucs csatos

színes mintás és divatos kényelmes klumpák otthonra, utcára

kényelmes mintás női klumpa emelt talpú puha betéteskülönleges kék bőr női komfort klumpa utcára, otthonra

Cipőboltunk kényelmi klumpák és papucsok kínálatával is várja a kedves vásárlókat. Kényelmes gyógypapucsok, utcai divatpapucsok és vidám mintás klumpák kaphatók üzletünkben és a webáruházban.

Cím : 1065. Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 63.   (üzletház földszint) 

Ha nem szeret online vásárolni vagy bizonytalan a méretében, nálunk kényelmesen felpróbálhatja és megvásárolhatja kedvenc papucsát.

Várjuk szeretettel !

 

 

 

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink