ESKÜVŐI CIPŐ ÉS KÉNYELMI PAPUCS BOLTUNK VÁRJA SZERETETTEL

Kényelmi klumpa és papucs Menyasszonyi cipőkCipőboltunkban kényelmes menyasszonyi és alkalmi cipők nagy választékban kaphatók különböző sarokmagasságban ( lapos, alacsony sarkú, közepes sarkú, magas sarkú )

Az üzletben és a webáruházban kényelmi és divat papucsok, klumpák is megtalálhatók jó minőségü bőrből vagy olcsóbb műbőrből. 

Ha  tökéletes  menyasszonyi, elegáns-alkalmi  vagy menyecske cipőt keres, nálunk jó helyen jár. Esküvői cipőboltunkban segítünk megtalálni a ruhájához és egyéniségéhez legjobban illő, gyönyörű cipőt. 

 

Trendek jönnek-mennek, üzletünk mottója azonban 25 éve változatlan:    

A szép esküvői-alkalmi cipő is lehet kényelmes!

Elegáns alkalmi cipők

Menyasszonyi cipőinket éppúgy, mint a menyecske és alkami cipőket is, kényelmi kaptafára készített felsőrész és puha, beépített, komfort talpbetét jellemzi, - ennek köszönhetően még a legérzékenyebb lábú hölgyek is rendkívül kényelmesnek érzik az esküvői cipők viselését akár 12 órán keresztül is.

Különböző stílusokat felvonultató esküvői cipő, kollekciónkból kényelmesen, akár otthonából is kiválaszthatja a legmegfelelőbbet webáruházunk segítségével. Nálunk regisztráció és bejelentkezés nélkül vagy telefonon is leadhatja rendelését!

Ne feledje, a tét, hogy az oltár felé haladva mindenki tökéletesnek találja Önt. Azt bizton állíthatjuk, hogy egy szép esküvői, menyasszonyi - alkalmi, vagy menyecske cipő minden menyasszonyból a leggyönyörűbb nőt hozza ki.

 Tehát kalandra fel!

Kellemes vásárlást kívánunk !

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink